Meny 

Vixel

Construct Venture har sammen med Skagerak Maturo investert i VR-selskapet Vixel

Construct Venture og Skagerak Maturo investerer sammen i VR-selskapet Vixel.

Selskapet Vixel ble etablert med formål å bedre samhandlingen innenfor bygg-, anleggs- – og eiendomsnæringen ved hjelp av VR-teknologi. Løsningen gir prosjektdeltakere og interessenter mulighet til å gå inn i 3D-modellen (BIM) og oppleve prosjektet i 1 til 1 størrelse. Ved å holde virtuelle møter i 3D-modeller av prosjektene som skal bygges, kan man diskutere komplekse problemstillinger og opprette saker og delegere arbeidsoppgaver direkte i Virtual Reality. Dette gjør at flere feil blir funnet og løst tidligere enn før, samtidig som det reduserer reiseaktivitet som sparer tid, penger og klima. Løsningen, som ble lansert i februar 2019 heter VREX og er skybasert.

Vixel nettside